Brandweer en Kiwanis schenken Bednet vette cheque (persinfo.org)

Naar jaarlijkse gewoonte vieren de brandweermannen- en vrouwen rond de maand december het Sint-Barbarafeest. De brandweerpost van Londerzeel maakte van de gelegenheid gebruik om een cheque uit te reiken aan het goede doel. Samen met Kiwanis werd een bijzonder mooi bedrag ingezameld voor Bednet.

Uit bed

De vriendenkring van Post Londerzeel schenkt jaarlijks een cheque aan een goed doel. Samen met Kiwanis kon brandweerpost Londerzeel dit jaar maar liefst 8.000 euro overhandigen aan Bednet, dat is een vereniging die langdurig zieke kinderen de kans geeft om les te kunnen volgen vanit hun bed.

Lin

De brandweer verzamelde in totaal 5.000 euro door hun kalenderverkoop en Kiwanis deed er nog eens 3.000 euro bij. De overhandigingen van de cheques gebeurde door Keymolen D. en Ongenae J. (Brandweer Londerzeel), Brugghemans L., De Valck W., Moeyersons F. en Sablon G. (Kiwanis). Bednet werd vertegenwoordigd door Breugelmans S. en Lin De Ridder die dankzij Bednet toch les kon volgen tijdens haar periode van ziekte.

Elke brandweerman/vrouw van Londerzeel heeft hun steentje bijgedragen aan de verkoop van de kalenders, daarvoor een dikke pluim voor de hele ploeg van brandweer Londerzeel voor hun inzet

Bron: Persinfo.org